Tebus ganjaran

Peroleh 1 mata IKEA Family bagi setiap RM1 yang dibelanjakan di gedung IKEA, gedung dalam talian IKEA, Restoran Sweden, Bistro Sweden, Kedai Khas Makanan Sweden atau Kafe Sweden apabila anda mengimbas kad fizikal atau eKad anda semasa membuat bayaran.

Dengan setiap 100 mata terkumpul, anda peroleh RM1 dan boleh menebusnya serta-merta dan dibelanjakan di gedung.

Log masuk untuk menyemak mata anda sekarang >

Diskaun ahli

Nikmati diskaun istimewa bulanan yang menarik pada rangkaian terpilih IKEA. Lihat label biru IKEA Family di gedung. Itu tawaran yang tidak boleh dilepaskan.

Intai-intai >

Istimewa hari lahir

Ahli mendapat 3x mata Family ke atas pembelian pertama di salah satu gedung IKEA, gedung IKEA dalam talian, Restoran Sweden, Bistro Sweden, Kedai Khas Makanan Sweden atau Kafe Sweden pada Bulan Hari Lahir anda.

Dapatkan kopi atau teh percuma

Kami ingin melayan ahli kami seperti keluarga sendiri. Jadi, setiap kali anda mengunjungi, kami akan buat anda rasa seperti di rumah dengan menikmati minuman panas percuma.

Tawaran menarik

Nikmati hidangan pada harga ahli di Restoran Sweden, Bistro Sweden, Kedai Khas Makanan Sweden atau Kafe Sweden.

Jamu selera sepuas-puasnya >

Berinspirasi dengan IKEA

Terima e-mel eksklusif dengan tawaran, inspirasi, berita dan kejutan terbaharu. Pastikan maklumat hubungan anda dikemas kini agar anda tidak ketinggalan untuk ikut berseronok!

Kemas kini alamat e-mel anda >

Kelebihan Tambahan

Kelebihan tambahan daripada rakan-rakan kami. Mudah saja.

Lihat promosi >

Bengkel dan acara

Kami berkongsi pengetahuan tentang kelengkapan rumah, kepandaian dan kemahiran untuk merealisasikan impian anda. Anda diberi keutamaan untuk menyertai tutorial kelengkapan rumah, bengkel dan acara.

Lihat apa yang sedang berlangsung >