Tebus ganjaran

Peroleh 1 mata IKEA Family bagi setiap RM1 yang dibelanjakan di gedung IKEA, gedung dalam talian IKEA, Restoran IKEA, Bistro, Kedai Khas Makanan Sweden atau Kafe IKEA apabila anda mengimbas kad IKEA Family anda semasa membuat bayaran.

Dengan setiap 500 mata terkumpul, anda peroleh RM5 dan boleh menebusnya untuk dapatkan baucar yang boleh dibelanjakan di gedung.

Log masuk untuk menyemak mata anda sekarang >

Diskaun ahli

Nikmati diskaun istimewa bulanan yang menarik pada rangkaian terpilih IKEA. Lihat label biru IKEA Family di gedung. Itu tawaran yang tidak boleh dilepaskan.

Intai-intai >

Istimewa hari lahir

Ahli Tetap mendapat 3x mata Family ke atas pembelian pertama di salah satu gedung IKEA, gedung IKEA dalam talian, Restoran IKEA, Bistro, Kedai Khas Makanan Sweden atau Kafe IKEA pada Bulan Hari Lahir anda.

Dapatkan kopi atau teh percuma

Kami ingin melayan ahli kami seperti keluarga sendiri. Jadi, setiap kali anda mengunjungi, kami akan buat anda rasa seperti di rumah dengan menikmati minuman panas percuma.

Tawaran menarik

Nikmati hidangan pada harga ahli di Restoran IKEA, Bistro dan Kedai Khas Makanan Sweden.

Jamu selera sepuas-puasnya >

Berinspirasi dengan IKEA

Terima e-mel eksklusif dengan tawaran, inspirasi, berita dan kejutan terbaharu. Pastikan maklumat hubungan anda dikemas kini agar anda tidak ketinggalan untuk ikut berseronok!

Kemas kini alamat e-mel anda >

Bantuan daripada pakar dapur Kami

Tempah janji temu bersemuka dengan pakar dapur kami agar kami boleh merealisasikan dapur impian anda.

Tempah sekarang >

Kelebihan Tambahan

Kelebihan tambahan daripada rakan-rakan kami. Mudah saja.

Lihat promosi >

Bengkel dan acara

Kami berkongsi pengetahuan tentang kelengkapan rumah, kepandaian dan kemahiran untuk merealisasikan impian anda. Anda diberi keutamaan untuk menyertai tutorial kelengkapan rumah, bengkel dan acara.

Lihat apa yang sedang berlangsung >

Bonus tanpa tuntutan HEMSAKER

Peroleh 3000 mata IKEA Family (bernilai RM30) setiap tahun, jika tiada sebarang tuntutan dibuat ke atas polisi HEMSÄKER dalam tempoh setahun.

Ketahui bagaimana >